הצטרפו לטבלת המבקרים בפייסבוק
113

TYO

מסעדת שף יפנית
מונטיפיורי 7 תל אביב יפו
3.5

דבר המבקרים

  • ביפן, כדי להיות סושי שף אתה צריך ללמוד את מלאכת ההכנה במשך שבע שנים לפחות. בישראל, לעומת זאת, מספיק לראות את הסטודנטים המחוצ׳קנים שמכינים רולים של סלמון ואבוקדו תמורת שכר זעום כדי להבין את המצב. למרבה השמחה, ב-TYO החדשה מכינים סושי עם כל החומרים הנכונים. עכשיו נשאר רק להרגיע עם האקספרימנטליות  
    ביצה עלומה ביצה עלומה
    4.3
  • ביצי הדג הזרחניות שעיטרו כמעט כל רול היו חלק מהבנאליה
 ב"TYO", ורק האורז המצוין חרג ממנה. מה שעשינו בישראל
 לאוכל היפני משול לניסיון לבנות גן זֶן עם בט"שית, ואם סושי עם אבוקדו היה ענף אולימפי, היינו מעצמת ספורט  
    שגיא כהן שגיא כהן
    2.5
  • TYO היא מסעדה סושי ראויה שכולי תקווה שסועדי העיר יחוסו עליה, ייתנו לה לגדול בשקט ולא ידוגו אותה לפני הזמן. היא כבר תעשה את השאר.  
    גיל אקרמן גיל אקרמן
    3.5
  • ביקורת עסקית: הלאונג'-בר היפני ברחוב אחד העם הוא בעיקר חגיגה של 'שוּפוּני': המנות מפוארות אבל האוכל בינוני. לפחות יש קינוח טעים (אבל הוא לא כלול בעסקיות)  
    עומר שוברט עומר שוברט
    3
  • ביקורת עסקית: העסקית של TYO אינה זולה במיוחד, אבל ביחס למחירי הערב של המסעדה היא מספקת ארוחה גדולה, מושקעת ומלאה בעניין, במחיר סביר יחסית.  
    גלי ווליצקי גלי ווליצקי
    4
מהי בדיוק טבלת המבקרים?
סגור
ברוכים הבאים
בתור התחלה
לאחר מכן
ולבסוף

טבלת המבקרים באה לעשות סדר ולקבוע בכל נקודת זמן מה היא המסעדה הטובה בישראל! הטבלה מחזירה את הכבוד לביקורת המסעדות המסורתית. אנו מאמינים שבכל הקשור לביקורת מסעדות, אין תחליף לחיך מיומן והשכלה קולינרית

אנו אוספים בכל שבוע ביקורות אוכל שהתפרסמו על ידי עיתונים, מגזינים ובלוגרים מובילים (ללא תוכן גולשים חובבני)

אנו מנתחים כל ביקורת על בסיס פרמטרים של - איכות המנות, אווירה/שירות, חומרי הגלם ויצירתיות

אנו נותנים לאלגוריתם שלנו לעשות את העבודה - עד שמתקבל דירוג מעודכן ואובייקטיבי של כל המסעדות הטובות בארץ

׳˜׳¢׳�