הצטרפו לטבלת המבקרים בפייסבוק
69

קלארו

תפריט שבועי משתנה
רב אלוף דוד אלעזר 30, תל אביב יפו
3.9

דבר המבקרים

  • בשפיץ הדרום מזרחי של מתחם שרונה ניצבת 'קלארו', המסעדה החדשה של זהר ורן שמואלי. אי אפשר שלא להתאהב בה  
    גיל חובב גיל חובב
    4
  • בתפריט של מסעדת קלארו החדשה בשרונה התגלתה אמת מפתיעה בכנותה: הסטייק, כך נכתב שם, הוא "הכי טוב שהשגנו". ללא תיאורים משתפכים או פואטיקה סחבקית. בנוף של שפים שחצנים שתופסים את עצמם ככישרונות חד-פעמיים שזוהרים אל מחוץ למערכת השמש - הצהרה מהסוג הזה היא לא פחות מחתרנית. השאלה היא רק אם זה מספיק בשביל לשרוד  
    ביצה עלומה ביצה עלומה
    3.2
  • אבי אפרתי מתרשם מההשקעה הרבה שנעשתה במסעדת קלארו החדשה של רן שמואלי, עם אקוסטיקה נהדרת, ותשומת לב לפרטים הקטנים. אבל האוכל שם מתקשה להתרומם נכון לעכשיו  
    אבי אפרתי אבי אפרתי
    3.7
  • קלארו הוא מקום שמייצר חוויית בילוי קונצנזואלית וקצת מתחנפת, שכל אחד ימצא בה את אושרו. אבל בשורה מרעישה אין כאן.  
    דניאל שק דניאל שק
    4.1
  • מאז ביקר בה אבי אפרתי בשנה שעברה, עשתה מסעדת קלארו של רן שמואלי קפיצת מדרגה משמחת. בהקשר האתגר המחייב והמורכב כל כך ליישום שלקחו על עצמם שמואלי וצוותו, צריך להעריך זאת שבעתיים  
    אבי אפרתי אבי אפרתי
    4.2
  • ניב גלבוע יצא לבקר ב"קלארו", אחת המסעדות הגדולות והמרשימות במתחם שרונה שבתל-אביב. המקום יפהפה, האוכל משובח אבל הבגדים של המלצרים לא יצאו לו מהראש  
    ניב גלבוע ניב גלבוע
    3.25
  • ב־2014, כשנפתחה, הייתה קלארו קצת משעממת. היום היא מסעדה מסקרנת עם סגנון מובהק. חבל שהיא יקרה כל כך  
    דניאל שק דניאל שק
    4
מהי בדיוק טבלת המבקרים?
סגור
ברוכים הבאים
בתור התחלה
לאחר מכן
ולבסוף

טבלת המבקרים באה לעשות סדר ולקבוע בכל נקודת זמן מה היא המסעדה הטובה בישראל! הטבלה מחזירה את הכבוד לביקורת המסעדות המסורתית. אנו מאמינים שבכל הקשור לביקורת מסעדות, אין תחליף לחיך מיומן והשכלה קולינרית

אנו אוספים בכל שבוע ביקורות אוכל שהתפרסמו על ידי עיתונים, מגזינים ובלוגרים מובילים (ללא תוכן גולשים חובבני)

אנו מנתחים כל ביקורת על בסיס פרמטרים של - איכות המנות, אווירה/שירות, חומרי הגלם ויצירתיות

אנו נותנים לאלגוריתם שלנו לעשות את העבודה - עד שמתקבל דירוג מעודכן ואובייקטיבי של כל המסעדות הטובות בארץ

׳˜׳¢׳�