גוז' ודניאל

אנשי בראשית 39, בני ציון
הזמינו שולחן
ג'וז ודניאל. צילום: דניאל לילה
ג'וז ודניאל. צילום: דניאל לילה
על המסעדה

ביסטרו בהובלת שף שניר אנג סלע, שעבד כסו שף במסעדת בלו היל המוערכת שבמדינת ניו יורק - מחלוצות ז'אנר הפארם טו טייבל ("מהחווה לצלחת"). המקום מציע ארוחות בוקר, צהריים וערב מול נוף כפרי של גפנים, מטע זיתים, גידולי ירקות ופירות שמאוחר יותר תמצאו בצלחת שלכם.

טלפון: 09-7714122
כתובת: אנשי בראשית 39, בני ציון (צמוד למגדל המים)
שעות פתיחה:
יום ראשון 23:00-9:00
יום שני 23:00-9:00
יום שלישי 23:00-9:00
יום רביעי 23:00-9:00
יום חמישי 23:00-9:00
יום שישי 23:00-9:00
שבת 23:00-12:00
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

הפורל, שממעט לככב במסעדות (טיפשות לשמה), היה מעולה – רך, עסיסי, עם עור קריספי. מובהק במובן החיובי של המובהקות. תבשיל הירקות שהגיע לצד ניוקי קטנים וחביבים היה עגול, נחמד ובורגני.

אם מחפשים אוכל צרפתי ים תיכוני שרלוונטי לכולם, ולא רק לפודיז שבחבורה, גוז' ודניאל מספקים את הסחורה ברוב הפרמטרים. נעים ומוקפד שם, השירות יעיל וסימפטי, התמחור הגיוני ואפילו מקדם הכפריות עשוי בחן, ולא מרגיש כמו קלישאה.