הצטרפו לטבלת המבקרים בפייסבוק
12

שילה

מסעדת שף
בן-יהודה 182, תל אביב
4.3

אודות שילה

מסעדתו של השף שרון כהן, המציעה תפריט המבוסס בעיקר על חומרי גלם מן הים והאוקיינוס. במסעדה בר גדול ותפריט אלכוהולי רחב.

 

דבר המבקרים

  • המסעדה הקטנה והמקסימה עברה שיפוץ מקיף, והפכה למסעדה גדולה ופנטסטית עליה מנצח אחד השפים המעולים של הדור הצעיר  
    שגיא כהן שגיא כהן
    4.7
  • שילה, שהיתה בתחילת דרכה מסעדה קטנה, צנועה ומוקפדת, הפכה להיות מסעדה גדולה, המונית ופחות מוקפדת. אבי אפרתי נותן לה צ'אנס שני, אבל מתאכזב  
    אבי אפרתי אבי אפרתי
    2.9
  • טרטר דג ים עטוף בסלק עם שמן פיסטוק ונענע – מנה יפה במיוחד, טעימה ומרעננת מאוד. טונה אדומה חיה, עם שמן פיסטוק (וחתיכות פיסטוק) וכמות נדיבה אך מאוזנת של נענע  
    אורן אסיף אורן אסיף
    4
  • בעסקית של "שילה" מוכיח שרון כהן הנחבא אל הכלים שהוא שייך לצמרת השפים בארץ. אמיר קמינר בדק את שני המסלולים  
    אמיר קמינר אמיר קמינר
    4.8
  •  
    יובל ג'וב הרגיל יובל ג'וב הרגיל
    5
  • הארוחה הזו ממש הצריכה הרמת כוס קוניאק אז הרמתי אפילו שניים כי הקטנה לא מחבבת קוניאק. אהבתי את האוכל ואת האווירה ב-"שילה"  
    רפי אהרונוביץ רפי אהרונוביץ
    4.7
  • אין ספק כי שילה היא מסעדה יקרה, אך לא יוקרתית, מסעדה דמוית טאפאס-בר שלא הולכת באומץ עד הסוף, אך מציגה רמת ביצוע גבוהה מאוד ובסופו של דבר,  
    קובי קלייטמן - איש הענבים קובי קלייטמן - איש הענבים
    4
  • גם אחרי עשר שנים - שילה נותרה ספינת הדגל והיא ממשיכה להניף אותו בגאון. דניאל שק נכנס למסעדה הוותיקה עם ציפיות גדולות ויצא עם שיר בלב  
    דניאל שק דניאל שק
    4.25
  • עסקית הצהריים של מסעדת שילה לא נוטה חסד למעריציה השרופים של המסעדה, אבל אם מדלגים על מנות ראשונות מבאסות מגלים מנות עיקריות אדירות  
    עומר שוברט עומר שוברט
    3.5
מהי בדיוק טבלת המבקרים?
סגור
ברוכים הבאים
בתור התחלה
לאחר מכן
ולבסוף

טבלת המבקרים באה לעשות סדר ולקבוע בכל נקודת זמן מה היא המסעדה הטובה בישראל! הטבלה מחזירה את הכבוד לביקורת המסעדות המסורתית. אנו מאמינים שבכל הקשור לביקורת מסעדות, אין תחליף לחיך מיומן והשכלה קולינרית

אנו אוספים בכל שבוע ביקורות אוכל שהתפרסמו על ידי עיתונים, מגזינים ובלוגרים מובילים (ללא תוכן גולשים חובבני)

אנו מנתחים כל ביקורת על בסיס פרמטרים של - איכות המנות, אווירה/שירות, חומרי הגלם ויצירתיות

אנו נותנים לאלגוריתם שלנו לעשות את העבודה - עד שמתקבל דירוג מעודכן ואובייקטיבי של כל המסעדות הטובות בארץ

׳˜׳¢׳�