הצטרפו לטבלת המבקרים בפייסבוק

דבר המבקרים

  • אבי לוי, אייקון ירושלמי של מטבח עממי דה לוקס, לא מצליח לשחזר את הקסם בתל אביב. צ'יריפום החדשה שלו מנסה להיות מסעדת החפלות המושלמת, אבל משאירה טעם לוואי של אוכל דוכנים ולא הרבה יותר  
    ביצה עלומה ביצה עלומה
    2
  • המסעדה התל אביבית החדשה של זוכה "מאסטר שף" מציעה אוכל רחוב ותיק עם טוויסטים קטנים, שמוגש בתוך הפיתה הכי טובה בעיר  
    ערן לאור ערן לאור
    4
  • הפרשנות של אבי לוי למטבח האלג'יראי גסה ולא מלוטשת, וככזו מונעת מהמטבח שלו להפוך למטבח שף. גיל אקרמן אכל והזיע  
    גיל אקרמן גיל אקרמן
    2.6
  • אין עוררין על כשרונו של אבי לוי לבשל אוכל טעים, אבל במסעדת צ'יריפום החדשה שלו בת"א נתקלים במעט מדי מהיכולת הזאת. אבי אפרתי מתאכזב מארוחה עממית שיוצאת יקרה מדי  
    אבי אפרתי אבי אפרתי
    2
  • העוף היה סיבי, הצ'יפס היו קמחיים והפלפלים שחו בכל כך הרבה שמן שהם היו זקוקים למציל. האוכל ב"צ'יריפום" מתוק כשצריך להיות פיקנטי ומריר כשצריך להיות טעים  
    שגיא כהן שגיא כהן
    1
מהי בדיוק טבלת המבקרים?
סגור
ברוכים הבאים
בתור התחלה
לאחר מכן
ולבסוף

טבלת המבקרים באה לעשות סדר ולקבוע בכל נקודת זמן מה היא המסעדה הטובה בישראל! הטבלה מחזירה את הכבוד לביקורת המסעדות המסורתית. אנו מאמינים שבכל הקשור לביקורת מסעדות, אין תחליף לחיך מיומן והשכלה קולינרית

אנו אוספים בכל שבוע ביקורות אוכל שהתפרסמו על ידי עיתונים, מגזינים ובלוגרים מובילים (ללא תוכן גולשים חובבני)

אנו מנתחים כל ביקורת על בסיס פרמטרים של - איכות המנות, אווירה/שירות, חומרי הגלם ויצירתיות

אנו נותנים לאלגוריתם שלנו לעשות את העבודה - עד שמתקבל דירוג מעודכן ואובייקטיבי של כל המסעדות הטובות בארץ

׳˜׳¢׳�