הצטרפו לטבלת המבקרים בפייסבוק
2

משייה

מטבח מרוקאי מודרני
מנדלי מוכר הספרים 5, תל אביב
4.6

אודות משייה

מסעדתו של השף יוסי שטרית (קיטשן מרקט ואונזה) המציעה פרשנות גבוהה למטבח המרוקאי המודרני

דבר המבקרים

  • מסעדת משייה החדשה לוקחת את הקונספט המוכר "אוכל של אמא", ומפרקת לו את הצורה. ג'ל עמבה, קוּלי לימון כבוש ודאווין של מישלן הופכים אותה להצלחה. למרות המטבוחה, ואולי בגללה  
    ביצה עלומה ביצה עלומה
    4.6
  • אני מקבל את הרושם שמסעדת משייה, שזה עתה נפתחה, "צועדת" בנתיב טוב. למרות שניתן רק לנחש מה יילד יום, נראה שקברניטיה משקיעים מאמץ רב לא להשאיר דבר ליד המקרה. בעיני זהו איתות חיובי המעיד שהם פה בשביל להישאר.  
    Bob Voyage Bob Voyage
    4
  • שום דבר לא הכין את אבי אפרתי לארוחה במשייה החדשה של השף יוסי שטרית. במסעדה במלון מנדלי בת"א, המבקר מתמוגג מאחת הארוחות הטובות שאכל כאן זה זמן רב  
    אבי אפרתי אבי אפרתי
    5
  • יוסי שטרית ניסה לחזור למטבח של אימא ונתן הצדקה לקיום של המושג המעורפל ״אוכל מקומי״  
    דניאל שק דניאל שק
    4.3
  • במשייה של השף יוסי שטרית מוגש אוכל שאינו אלא דקונסטרוקציה, פירוק והבניה מחדש של מנות מוכרות, בפרשנות חדשה לגמרי  
    חיליק גורפינקל חיליק גורפינקל
    4.2
  • "משייה" של השף יוסי שטרית היא מסעדה מבלבלת. מצד אחד יש בה מנות להלל, מצד שני היא מקדימה צורה לתוכן. מחד, הכל בה טעים. מאידך, ובכן, שטרית יכול יותר  
    שגיא כהן שגיא כהן
    3.7
  • ביקורת עסקית: ארוחת הצהריים במשייה היתה מסחררת, החל מהפרנה המרוקאית לפתיחה, דרך סלט רוקט אמנותי וכלה בהפתעות שהמתינו בדרך. ואז הגיע המעורב הירושלמי  
    עומר שוברט עומר שוברט
    5
  • ניב גלבוע מבקר במסעדת השף משיה. האם האוכל שם רק יפה, או גם טעים? ולמה המלצרים לובשים מדים מיוחדים?  
    ניב גלבוע ניב גלבוע
    4.5
  • טעמים מזרח תיכוניים בטיפול מתוחכם וגימור קנאי הופכים את העסקית במסעדת משייה של יוסי שיטרית למטבח המרוקאי־מודרניסטי־עילי שחיפשנו  
    גלי ווליצקי גלי ווליצקי
    4.5
  • משיה היא מסעדה מצוינת. לא יקרה, טעימה ובעיקר מהנה. היא לא מסעדה רק לאירועים אלא בהחלט כזו שהופכת להיות המסעדה המועדפת, אם לדרינק ונשנוש או לארוחה טובה  
    אסנת גואטה אסנת גואטה
    4.5
מהי בדיוק טבלת המבקרים?
סגור
ברוכים הבאים
בתור התחלה
לאחר מכן
ולבסוף

טבלת המבקרים באה לעשות סדר ולקבוע בכל נקודת זמן מה היא המסעדה הטובה בישראל! הטבלה מחזירה את הכבוד לביקורת המסעדות המסורתית. אנו מאמינים שבכל הקשור לביקורת מסעדות, אין תחליף לחיך מיומן והשכלה קולינרית

אנו אוספים בכל שבוע ביקורות אוכל שהתפרסמו על ידי עיתונים, מגזינים ובלוגרים מובילים (ללא תוכן גולשים חובבני)

אנו מנתחים כל ביקורת על בסיס פרמטרים של - איכות המנות, אווירה/שירות, חומרי הגלם ויצירתיות

אנו נותנים לאלגוריתם שלנו לעשות את העבודה - עד שמתקבל דירוג מעודכן ואובייקטיבי של כל המסעדות הטובות בארץ

׳˜׳¢׳�