הצטרפו לטבלת המבקרים בפייסבוק
12

יפו-תל אביב

מסעדת שף
יגאל אלון 98, תל אביב
4.3

אודות יפו-תל אביב

מסעדתו של השף חיים כהן, שמציעה תפריט אקלקטי, המורכב מחיבור שורשי ואותנטי לתל אביב לבין העולם החדש – מטבח אירופאי. התפריט משתנה על בסיס כמעט יומי, בהתאם לחומרי הגלם המגיעים.

דבר המבקרים

  • השף חיים כהן חזר אחרי כמעט עשור לסצנה הקולינרית ופתח את יפו תל אביב, אבל למרות כל מה שקרה כאן בשנים האחרונות הוא לא מתחבר לקולינריה החדשה ומצהיר: "אני מתחיל איפה שהפסקתי"  
    יובל ג'וב הרגיל יובל ג'וב הרגיל
    4.5
  • התפריט פונה למכנה הרחב של הטעם הישראלי (יש שיראו בכך חיסרון דווקא). רוב האנשים לא יתקשו למצוא מנות אותן ירצו להזמין. אין שם שילובים מוזרים והמצאות מופרכות  
    דורון מבקר דורון מבקר
    4.8
  • ניב גלבוע פגש את המאסטר שף חיים כהן במסעדת יפו תל אביב. אחרי החיוכים המנומסים והטעימות, הגיע גם הציון של המבקר הקטלני  
    ניב גלבוע ניב גלבוע
    3.5
  • האווירה נעימה והאוכל טעים כצפוי, אבל ימים יגידו אם המסעדה החדשה של חיים כהן היא בסך הכל ניסיון לגזור קופון מ"מאסטר שף"  
    שגיא כהן שגיא כהן
    4
  • שנה עברה מאז שחיים כהן פתח את יפו תל אביב. אבי אפרתי, ממאוכזבי הפתיחה, חזר לבדוק מה המצב, רק כדי לגלות שהאוכל עכשיו טעים לאללה ומצדיק את הציפיות מהמגה שף של המדינה  
    אבי אפרתי אבי אפרתי
    4.3
  • עם ישראל חי, מתברר שוב, וכל עוד הוא חי - הוא גם אוכל ■ חיליק גורפינקל חזר ממסעדת "יפו תל-אביב" של חיים כהן  
    חיליק גורפינקל חיליק גורפינקל
    4.3
  • אחרי שהמיר את כבד האווז בטלה ואת החמאה בשמן זית, חיים כהן מציע במסעדתו החדשה והמקסימה "יפו תל-אביב" מנות מפתיעות בפשטותן. עד כדי כך שאתה מתפתה לחשוב שגם אתה יכול לבשל כך. אז זהו, שלא!  
    חיליק גורפינקל חיליק גורפינקל
    5
  • לסיכום– אחת המסעדות שף היותר טובות שיש, כשהדגש הוא על חומרי גלם מצויינים בביצוע מדוייק ובגובה העיינים.  
    המסננת המסננת
    4.5
  • על החלקים היותר טובים בארוחתנו אפשר היה לומר "טעים", על השאר כאמור משהו מז'אנר ה"לא רע" וה"בסדר".  
    אבי אפרתי אבי אפרתי
    3.5
  • ביקורת עסקית: ביפו תל אביב, שנפתחה לפני ארבע שנים פיצח חיים כהן את הנוסחה: למכור חזה עוף ב-90 שקל ועדיין להישאר נגיש  
    עומר שוברט עומר שוברט
    3.5
מהי בדיוק טבלת המבקרים?
סגור
ברוכים הבאים
בתור התחלה
לאחר מכן
ולבסוף

טבלת המבקרים באה לעשות סדר ולקבוע בכל נקודת זמן מה היא המסעדה הטובה בישראל! הטבלה מחזירה את הכבוד לביקורת המסעדות המסורתית. אנו מאמינים שבכל הקשור לביקורת מסעדות, אין תחליף לחיך מיומן והשכלה קולינרית

אנו אוספים בכל שבוע ביקורות אוכל שהתפרסמו על ידי עיתונים, מגזינים ובלוגרים מובילים (ללא תוכן גולשים חובבני)

אנו מנתחים כל ביקורת על בסיס פרמטרים של - איכות המנות, אווירה/שירות, חומרי הגלם ויצירתיות

אנו נותנים לאלגוריתם שלנו לעשות את העבודה - עד שמתקבל דירוג מעודכן ואובייקטיבי של כל המסעדות הטובות בארץ

׳˜׳¢׳�