הצטרפו לטבלת המבקרים בפייסבוק
39

אונזה

איטלקית
רבי חנינא 3 תל אביב יפו
4.1

דבר המבקרים

  • "אונזה" היפואית מפליאה לשלב טכניקה וטעם, אלכוהול ואוכל, בישול מולקולרי עם מנות בסיסיות עשויות היטב. למשל, ביצה רכה, למשל ברבוניות.  
    שגיא כהן שגיא כהן
    4.5
  • אנשי אונזה יודעים את מלאכתם - כמקום לבלות בו בנעימים אפשר להגיע לשם כבר עכשיו. אבל הסטנדרטים להם התרגלנו מיוסי שטרית מציבים את רף הציפיות במקום הרבה יותר גבוה  
    אבי אפרתי אבי אפרתי
    3.8
  • למרות השירות האטי, הארוחה שאכל דניאל שק באונזה בשוק הפשפשים נסקה גבוה גבוה  
    דניאל שק דניאל שק
    4.1
  • זיכרונות נפלאים מהמטבח הטורקי הובילו אותנו לאונזה בשוק הפשפשים. מה שהתחיל כערבי מחווה לאימפריה של ארדואן, הפך מהר מאוד לחלק עיקרי בתפריט של המקום, ומבחינתנו זה הכי קרוב לאוכל טורקי שאפשר להשיג היום בישראל. הבעיה? באנים מאוסים ושאר מנות פחות קשורות שפוגעות באונזה ומקשות עליה להתמקצע באוכל טורקי שאת חלקו היא מבצעת היטב  
    ביצה עלומה ביצה עלומה
    3.7
מהי בדיוק טבלת המבקרים?
סגור
ברוכים הבאים
בתור התחלה
לאחר מכן
ולבסוף

טבלת המבקרים באה לעשות סדר ולקבוע בכל נקודת זמן מה היא המסעדה הטובה בישראל! הטבלה מחזירה את הכבוד לביקורת המסעדות המסורתית. אנו מאמינים שבכל הקשור לביקורת מסעדות, אין תחליף לחיך מיומן והשכלה קולינרית

אנו אוספים בכל שבוע ביקורות אוכל שהתפרסמו על ידי עיתונים, מגזינים ובלוגרים מובילים (ללא תוכן גולשים חובבני)

אנו מנתחים כל ביקורת על בסיס פרמטרים של - איכות המנות, אווירה/שירות, חומרי הגלם ויצירתיות

אנו נותנים לאלגוריתם שלנו לעשות את העבודה - עד שמתקבל דירוג מעודכן ואובייקטיבי של כל המסעדות הטובות בארץ

׳˜׳¢׳�